Logo WBsupport - wit_goud

online meeting met marc

zakelijk Business Consult

zakelijk Business Consult met marc

Wanneer heb je persoonlijk zakelijk bedrijfsadvies nodig? In mijn kennisvideo’s heb ik de meest relevante onderwerpen opgenomen en de basisinformatie gegeven over het starten en beheren van een bedrijf. Er zijn natuurlijk nog veel meer belangrijke onderwerpen. Ook kan het zijn dat je een bedrijf bent gestart en tegen een aantal zaken bent aangelopen die niet goed gaan of waar je geen verstand van hebt, of dat je een nieuwe activiteit wilt starten of je bedrijf wilt herstructureren of er met een frisse blik naar wilt kijken. Voor al het voorgaande kun je bij mij zakelijke business consults boeken voor een pakket van een paar uur per maand. We kunnen elkaar online ontmoeten met Teams.

Als je op zoek bent naar meer hulp bij het volledig opstarten van een bedrijf, kunnen we een afspraak maken om te bespreken welk advies en welke ondersteuning je nodig zou hebben. Neem contact op via het contactformulier. Ik reageer altijd snel!

20 minuten gratis info chat of bellen

Om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen, stuur me dan een app met je verzoek of vragen. Ik reageer altijd snel en indien gewenst kan er een gratis informatief telefoongesprek worden geregeld. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Business coach
Zilver Pakket

Basic start-up advies

Uren beschikbaar:

8 uur – 4 sessies

3.504,-

incl. 21% BTW

Goud Pakket

Standaard Support en  advies

Uren beschikbaar:

16 uur – 8 sessies (-10%)

6.307,-

incl. 21% BTW

Platinum Pakket

Compleet Support en advies

Uren beschikbaar:

16 uur – 8 sessies (in eerste maand) (-15%)
+2 uur maandelijks gedurende 12 maanden

14.892,-

incl. 21% BTW

Extra uren: € 438 (incl. BTW) per uur

Andere business diensten op aanvraag info@wb-support.nl

Exclusief business whatsapp abonnement

ALTIJD JE PRIVÉ BUSINESS COACH AAN DE ZIJLIJN! Nu is er een unieke en exclusieve mogelijkheid om 1 op 1 in contact te blijven met Marc via een persoonlijke zakelijke WhatsApp chat. Permanente online Business Coaching. Worstel je ergens mee, wil je een second opinion of heb je de komende tijd advies nodig? Dan is dit iets voor jou! check algemene voorwaarden.

Deze abonnementen zijn beperkt!

Prijs € 345,- (incl. BTW) per maand voor minimaal 3 maanden

ALTIJD JE COACH AAN DE ZIJLIJN!